Janine Hardt gitarr | Kulturverkets Musikskola
Janine Hardt gitarr

Janine är utexaminerad gitarr- och instrumentalpedagog från Berlins Musikhögskola ”Hanns Eisler”. Huvudinstrument är gitarr, piano, och barnrytmik men hon kan också spela och undervisa i ukulele och blockflöjt.

Sedan 2001 har hon undervisat på kulturskolor i Berlin och Wittenberg.

2006-12 var hon verksam pedagog och även som musiker på Tornedalsteatern i Norrland, där hon ansvarade för musik och ljud på vissa uppsättningar. Musik till barnpjäserna skrev och framförde hon själv.

2012 startade hon musikskolan Viva la musica (se www.vivalamusica.se ) i Laholm. Hon arbetar också som gitarrpedagog på Kulturverket i Halmstad. Från oktober 2012 vikarierar hon dessutom på Laholms Kulturskola i gitarr.

Janine undervisar både i bruksgitarr (ackordspel) och klassisk gitarr. Hon kan hjälpa er att kompa era favoritlåtar med fingerplockning eller slagteknik. Hon är också intresserad av samspel med andra instrument eller andra gitarrer. Alla åldrar från 6 år till vuxna och alla nivåer, nybörjare till avancerade musiker är välkomna.

Gitarrlektioner ges enskilt eller i grupp med upp till 4 elever, till vuxna, ungdomar och barn från och med 6 år. Hon kan undervisa på svenska, tyska eller engelska.